ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210-2716758

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ WORLDWIDE

 

0

Αλλαγές - Επιστροφές

ΑΛΛΑΓΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή θα πρέπει εντός 2 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προιόντος να ενημερώσετε μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στην εξυπηρέτηση πελατών στο +30 210 27 16 758

 

Αλλαγή / Επιστροφή :

  • Το προιόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και αχρησιμοποίητο (αν έχει χαθεί η εξωτερική σακούλα θα πρέπει να χρησιμοποιησετε νέα για προστασία του κουτιού από αυτοκόλλητα της εταιρείας ταχυμεταφορών). Να υπάρχει διαθέσιμη η απόδειξη ή η κάρτα αλλαγής ή το τιμολόγιο αγοράς του προιόντος.
  • Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής του δέματος και η χρέωση της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.
  • Η επιστροφή χρημάτων αν έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται μέσω εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστροφόμενου προϊόντος από εμάς αφαιρώντας τα μεταφορικά έξοδα ,αν έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας η paypal τότε η επιστροφή του ποσού γίνεται με τον ίδιο τρόπο.
  • Οι συνεργαζόμενες τράπεζες ειναι Eurobank ,Εθνική & Τράπεζα Πειραιώς. Σε περίπτωση εμβάσματος τα έξοδα της συναλλαγής ειναι επιμερίζοντα.
  • Η αλλαγή για Ελλάδα επιβαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη. Σε περίπτωση δικού μας λάθους η αλλαγή είναι δωρεάν.
  • Εάν το νέο είδος έχει μεγαλύτερη αξία από την επιστροφή σας, εξοφλείτε τη διαφορά με αντικαταβολή με χρέωση 2€ ή με τραπεζική κατάθεση.
  • Εάν το νέο είδος έχει μικρότερη αξία, υπάρχει η δυνατότητα να εκδοθεί πιστωτικό υπόλοιπο διάρκειας 2 μηνών για να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική σας αγορά.
  • Δεν εκτελούνται επιστροφές χρημάτων στα εκπτωτικά προιόντα.
  • Δεν εκτελούνται αλλαγές στην κατηγορία Outlet.

Ελαττωματικά προϊόντα:

Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 2716758 εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση από εσάς.

Αλλαγή / Ακύρωση παραγγελίας:

Πραγματοποιείται αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή, καλώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ: 210 2716758. Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας.

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, η Ireneviloushoes διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

H Ireneviloushoes διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών.